Our Blog

Провинциален и неповторим етно стил от ЕтноБилд

Полагащ основите принцип при създаването и допълването на продуктовото портфолио на ЕтноБилд е възможността всеки един клиент да вложи част от себе си в продукта – да прояви своята креативност, да задоволи изцяло и най-капризните си желания, да моделира своя проект и да го направи уникален. Тази философия важи изцяло за разнообразната гама от продукти на компанията, в това число – дърворезба, изработка на покриви и тераси, реставрация.

В стремежа си да предлага нови и иновативни решения, ЕтноБилд разширяват своето портфолио от дървени елементи – широк избор от дървени греди и фасадни дъски, различни стилове дърворезба, използваме на дървото във всички възможни направления. 

Специфично за декоративни дървени елементи е тяхното свойство да придават изискан и неповторим стил на всеки интериор или фасада, където биват прилагани. Техният бърз и лесен монтаж към всички видове покрития не изисква никаква предварителна подготовка на основата. Особено предимство се явява материалът, от който са направени. Фирмата предлага огромно разнообразие от видове дърво, които биха подхождали на всяка идея, вкус и стил. 

Материалът се характеризира и със своята завидна здравина и устойчивост на механичен натиск. Благодарение на високото си качество, материалите запазват своите високи експлоатационни качества напред във времето. 

Една от възловите черти, отличаваща специфичния етнографски стил в строителния дизайн, е преобладаващото наличие на дървения материал в и извън помещенията. Благодарение на декоративните дървени греди, този характерен етно стил може бързо и лесно да бъде пренесен в дома, офиса или други помещения. Полагането на естествени дървени греди, гарантира високо качество и особено дълготраен експлоатационен живот. Тяхната специфична структура ги прави подходящи за монтаж на тавани, стени или като фасадни профили. С тяхна помощ, всеки един може да пренесе специфичното усещане за уют и комфорт на рустикалната вила, в градските помещения, без значение дали става въпрос за апартаменти, ресторанти или хотели.

 

Естествените материали, използвани от компанията, гарантират устойчивост на агресивни атмосферни влияния, а цялостната визия позволява бързото и лесно пренасяне и усещане на провинциалната, горска или планинска вила в сърцето на града!

Благодарение на множеството услуги, предлагани от ЕтноБилд, потребителят има достъп до множество различни възможности и комбинации, за да преобрази изцяло своя дом или офис. Гамата от продукти прави смесването на традиционния етно и модерния градски стил по-лесно от всякога!

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply